LOCATIE SWIFTERBANT

VERWEIJ LOGISTIEK IN SWIFTERBANT

In Swifterbant heeft Verweij Logistiek een tweede locatie voor montage, assemblage, opslag en standplaats voor rollende materieel. Het ligt centraal in Nederland met goede uitvalsmogelijkheden naar de Randstad en de noordelijke en oostelijke delen van het land. Het ligt slechts 15 km van Lelystad Airport!


Verhuur van opslagruimte en kantoor

Met de vestiging in Swifterbant biedt Verweij Logistiek uitgebreide mogelijkheden voor zowel korte termijn verhuur en opslag binnen en buiten én de mogelijkheid om hier projectmatig diensten uit te voeren. Hiervoor kunt u ook tijdelijk een deel van ons kantoor in Swifterbant huren. Het kantoor is 200 m2 en voorzien van wasruimte, kantine en toiletten.

Productie- en opslaghallen

Onze grote productiehal in Swifterbant heeft een opslagoppervlakte van 2500 m2 (100 x 25m ) met moderne voorzieningen, zoals:

  • Portaalkranen van 5 ton en 8 ton die we kunnen koppelen en een kolomkraan
  • ‘Smeerkuilen’ die open kunnen voor onderhoud en afwerking van rollend materieel
  • Meerdere overheaddeuren die het toegankelijk maken voor groot volume

Daarnaast is er een productiehal met opslagoppervlakte van 150 m2 (15 x 10 m), die separaat kan worden gebruikt of te koppelen is aan de andere hal. Deze hal is goed toegankelijk door twee overheaddeuren.


Buitenopslag

De vestiging in Swifterbant heeft een terrein voor buitenopslag van 10.000 m2, dat door hekwerk is omsloten en voorzien van hemelwaterafvoer, met klinkerverharding en goede verlichting. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Direct bellen