Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk bewust

Wij ondernemen maatschappelijk verantwoord. Uitgaand van people, planet, profit, houden wij rekening met omgeving, milieu en veiligheid.

Daarbij voldoen wij op economisch verantwoorde wijze aan de wensen en eisen van onze opdrachtgevers.

Verweij Logistiek B.V. blijft actief innoveren en investeren in middelen en kennis om de milieubelasting zoveel mogelijk terug te dringen. Ook werken wij samen aan verbetering van arbeids- en ergonomische omstandigheden op het gebied van veiligheid en gezondheid, voor medewerkers en de wereld om ons heen. Alleen dan kan winst duurzaam zijn.

Tijdens de opleiding van al onze chauffeurs komt energiezuinig rijgedrag uitgebreid aan bod. We optimaliseren het brandstofgebruik onder andere effectief door monitoren op rijgedrag en afstelling van voertuigen.

In 1996 hebben wij als een van de eerste transportbedrijven in Nederland het VCA** certificaat behaald, waarna wij continue verbetering hebben gezocht in Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Voor Verweij bedrijven gaan duurzaamheid en een actief MVO beleid onherroepelijk samen. Onze mensen én ons materieel vormen samen ons bedrijfskapitaal. Zij zijn in alle opzichten het visitekaartje van ons bedrijf en de waarden waar wij voor staan. Daar zijn zij zich ook bewust van.

Direct bellen